Beckhamné tagadja, hogy felkérte a sztárt

Fotók: Mégsem lesz Eva Longoria született keresztanya?

Egy bulvárlap szerint Victoria Beckham megtalálta a tökéletes keresztanyát hamarosan megszülető negyedik gyermekének, ám ma délutánra a híresség cáfolta a felröppent híreket.

Victoria Beckham nem tűnik boldognak, de terhesnek sem képgaléria

2011.06.15 18:29ma.hu

Noha tagadhatatlan tény, hogy nagyon jó barátok, mégis Victoria Beckham cáfolja azt a két napja felröppent hírt, miszerint Eva Longoriát kérné fel hamarosan megszületendő negyedik gyermekének keresztanyaként. Mint mondta: pár héttel a tervezett szülés előtt még nem gondolkozott a keresztelőn.

Fotó: BarCroft Media (További képek a galériában: KATT!)

Mindezt szóvivőjén keresztül tudatta a sajtóval, kifejtve, hogy ráér akkor válogatni a hírességek között, amikor a legifjabb Beckham kisasszony megérkezik. A leendő apuka, David Beckham hozzátette, hogy nemcsak a Született feleségek sztárja merült fel lehetséges jelöltként, hanem olyan nevek szerepelnek a listán, mint Gordon Ramsay és Tana, Heidi Klum és Seal, de az is megfordult a fejükben, hogy a frissen házasodott brit trónörökös-párt, Vilmos herceget és Katalin hercegnőt tisztelnék meg a felkéréssel.

Pedig Posh Spice és Longoria a korábbinál is szorosabbra fűzték a barátságot, amikor a színésznő egy nehéz időszakot élt túl a kosárlabdasztár Tony Parkertől történő válása miatt.

Ugyanakkor a Beckham-házaspárnak nem lenne újdonság, hogy híres keresztszülőt válasszanak: a 12 éves Brooklynnak és a 8 éves Romeónak egyaránt Sir Elton John és Elizabeth Hurley a keresztszülei.

Akárhogy is, túl sok idejük már nincs gondolkozni: Victoria a nyolcadik hónapban jár, a legkisebb leányzót egy korábbi hír szerint július 4-én, alig több mint 2 hét múlva tervezi világra hozni császármetszéssel.

Még több hír Victoria Beckhamről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.