Mégsem anorexiás - de akkor mitől ilyen sovány?

Nem értjük: Victoria Beckham annyit eszik, mint egy ló!

Victoria Beckham soványságát évek óta titkolt anorexiával magyarázzák az emberek, ám ha hinni lehet Gordon Ramsay sztárséfnek, akkor az egykori fűszerlánynak nagyon is jó étvágya van!

Victoria Beckham nem tűnik boldognak, de terhesnek sem képgaléria

2011.06.17 18:29ma.hu

Victoria Beckhamnek nem lehet egyszerű az élete: csontsovány alakja miatt állandóan magyarázkodni kényszerül, mert lépten-nyomon azzal gyanúsítják meg őt, hogy anorexiás, és azért áll ki minden porcikája. Lám, még terhessége alatt is mindössze a hasa gömbölyödött, de ha nem oldalról nézzük, bizony nehéz lenne megmondani, hogy már csak két hete van hátra.

Ám a híreszteléseket most a britek egyik kedvenc sztárszakácsa, Gordon Ramsay azzal cáfolja, hogy Victoria kifejezetten jó étvágyú, sőt, annyit eszik, mint egy ló. Márpedig ha valaki, ő tényleg odafigyel arra, hogy ki mennyit szed a főztjéből, és elmondása szerint legutóbb a kismama nemcsak jóízűen evett, de még balhét is csapott, amikor le akarták hagyni neki a salátájáról az öntetet.

Fotó: INF Daily (További képekhez KATT ide!)

"Csak egészségesen eszik" - magyarázta a szakács a focistafeleség extrém vékony alakját. Amikor pedig az egyik híres étteremben a séf nem akart neki öntetet adni a salátája mellé, rettenetesen csalódott volt - állítja Ramsay.

Négyesben tértek be az étterembe, Ramsay a feleségével, Victoria pedig Daviddel, és nem fogta vissza magát: füstölt pisztrángsalátát kért. Csakhogy a pincérek úgy gondolták, kedveskednek neki, és nem adnak olajos öntetet mellé, valószínűleg ők is azt gondolták, hogy a híresség inkább azon fog kiakadni, ha meg akadnak vele etetni valamit, ami hizlal.

Ami viszont ezután következett, az még napokkal az eset után is felháborította Ramsay-t, ugyanis a pincér úgy szólt vissza, hogy a sztárszakács jobbnak látta, hogy hiába egyszerű vendégként tért be egy "idegen" étterembe, inkább bement a konyhába és ő maga készítette el az ételeik mellé az öntetet.

Ebből az esetből tehát az kiderült, hogy Victoria nem veti meg a finom falatokat, de két dolog továbbra is kérdéses: egyrészt nem tudni, hogy amikor nem terhes, akkor is ilyen bátran kéri-e az öntetet a salátához, másrészt pedig ismerjük az anorexia "párját", amitől ugyanúgy vékony marad a látszólag jóízűen falatozó személy, mintha eleve meg se ette volna a vacsoráját...

Még több hír Victoria Beckhamről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.