Negyedszerre jött össze a "kiscsaj"

Megérkezett Beckhamék első kislánya!

David és Victoria Beckham négyszer futottak neki, mire sikerült egy lányt is összehozniuk, de végre megérkezett a várva várt kishúg, akinek viszont egyelőre nem árulták el a nevét.

Már pocakkal - Victoria és David Beckham a királyi esküvőn Londonban képgaléria

2011.07.11 09:29ma.hu

Sűrű bocsánatkérések közepette maradt távol arról a partyról Victoria Beckham, amelyre az épp Kaliforniában vendégeskedő Vilmos herceg és gyönyörű felesége, Katalin hercegnő hívta meg, akkor még nem sejthette, hogy valószínűleg amúgy is faképnél kellett volna hagynia az est végére az uralkodópárt, mert megindult nála a szülés.

Fotó: Barcroft Media (A galériához KATT a képre!)

Helyi idő szerint vasárnap reggel hozta a világra negyedik gyermekét, de kislányként az elsőt a Los Angeles-i Cedars-Sinai kórházban. A Beckham-házaspár három fia, a 12 éves Brooklyn, a 8 éves Romeo és a 6 éves Cruz szüleikhez hasonlóan nagyon örült a kistestvér érkezésének, ahogy azt egy bennfentes is elárulta a sajtónak.

A híres házaspár már nagyon szeretett volna a három fiú után egy kislányt is, így márciusban kifejezett örömmel adták hírül, hogy ezúttal végre lányt mutatott az ultrahang. "Nyilvánvalónak tűnt, hogy három fiú után nem várhatunk mást, így amikor kiderült, hogy egy kislányt hordok a szívem alatt, nagyon meglepődtünk, és a felhők közt jártunk a boldogságtól" - mondta akkor az ex-Spice Girl.

Korábbi hírek szerint Victoria császármetszéssel készült a világra hozni gyermekét, ám a július 4-re kiírt időpontban a kislány - akinek a nevét nem árulta el még a pár - mégsem szült meg és utóbb kacsának minősítették az erről szóló információkat.

A jelenlegi beszámolókból sem derült ki, hogy természetes úton hozta-e a világra a negyedik gyermeket vagy császármetszést hajtottak-e végre, de azt tudni lehet, hogy a gyermek 3180 grammot nyom.

Még több hír Victoria Beckhamről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.