Hódítsunk vadnyugati stílusban!

Képek - Ezekben aztán a lovagló póz is hitelesebb...!

Lehetetlen, hogy ne nézzenek utánunk! Az új tavaszi/nyári trendek olyan vadnyugatias hangulatú holmikkal is szolgálnak, amelyekben aztán tényleg "megnézhetjük magunkat!"

Divat - Bújjunk vadnyugati szerkókba 2012 tavaszán és nyarán! képgaléria

2012.04.04 11:25ma.hu

Ha szeretnénk igazán stílusosak lenni 2012 tavaszán és nyarán, ne hagyjuk ki ezeket a nőcis, vidám és vadnyugatias hangulatú öltözékeket.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: Bershka

Számos variációban fellelhetők, így a Bershka kínálatában is: pólók, szoknyák, ruhák és nadrágok farmerlányos változatban!

Minden darab remek kiegészítője lehet ruházatunknak, valósággal feldobja a ruhatárat.

Esztétikus, figyelemfelkeltő kombókat alkothatunk velük, és az anyagok is változatosak, kényelmesek: a szellős szövettől kezdve a kötött darabokig bármilyet választhatunk.

Ha kissé visszafogottabb stílust szeretjük, a tiszta fehér ruhák, indiános kiegészítőkkel ugyanolyan jól mutatnak, mint a vadabb, merész együttesek.

A barna csizmák és övek, a rojtok, az indiános bizsuk elmaradhatatlanok, és a tökéletes cowgirl-ről persze a kalap sem hiányozhat...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.