Jellegzetes darabokkal hódíthatunk ősszel

Fotók - Ajjaj, jönnek az indiánok!

Ősztájt nemcsak a cowgirl-stílus a divatos, az "indiánosdi" is: a jellegzetes ruhadarabok mellett a kiegészítők hangulata is ehhez illeszkedik.

Divat - Jönnek az indiánok! képgaléria

2011.10.28 11:25ma.hu
Képekért KATT a fotóra! - Fotó: style.com

Ideális időszak következik azok számára, akik szívesen eltérnek az átlagosan trendi kinézettől - akik kedvelik a kicsit népies, kicsit más kultúrát idéző darabokat.

Idén ősszel ugyanis nemcsak a cowgirl-sítlus menő, hanem az indián viseletre emlékeztető holmik, kiegészítők is hódítanak.

Nagy a választák a rojtozott pulcsikból, indián motívumokkal ellátott bizsukból, kiegészítőkből és a tradícionális ruházatra jellemző színekből.

Ezek a stílusú ruhák nemcsak mutatósak, de kellőképpen melegítenek is.

Érdekes darab a kapucnis poncsó, de a stílushoz hű változatban készülő táskákat sem érdemes kihagyni, ha egy kis indiánosdit szeretnénk játszani!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.