Adele is ezekre esküszik

Képek - Ezek a rucik mutatnak a legjobban a dundi vonalakon

Manapság az egyik legnépszerűbb énekesnőnek számít a csinos, gyönyörű hanggal megáldott, de kissé dundi Adele - A sztár is szívesen válogatna a nőies vonalakat hangsúlyozó, könnyed, tarka tavaszi ruhákból!

Divat - Szexi, nőies ruhák dundibb vonalakra 2012 tavaszán! képgaléria

2012.03.30 11:30ma.hu

Vannak bőven, akik szeretik a tökéletesen testre simuló ruhákat, ám valljuk be, nem mindenkinek állnak a legjobban.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: Clements Ribeiro/Evans

Ha egy kis felesleget is érzünk magunkon, sokkal kellemesebben érezzük magunkat egy kissé lenge, kissé lazább felsőben, ruhában, amely nem hívja fel a figyelmet arra, hogy hasizmoznunk kellett volna...

Szerencsére a nőies vonalakat kedvelő pasikból is van elég, akik kifejezetten a dundibb formákra buknak, és tervezőkből is, akik dögös, könnyed és szellős, mégis ütős, szexi darabokat alkotnak a kerekdedebb vonalakra.

lyen a Clements Ribeiro is, amelynek kollekcióit olyan sztárok is díjazzák, mint a népszerű énekesnő, Adele, aki mindig is büszkén vállalta, hogy ő nem követi a mai "csontsovány" trendet.

Ezek a ruhák, melyek 2012 tavaszán és nyarán ideális viseletek, nemcsak nagyon nőiesek, de arányossá tesznek, és az esetleges pluszkilókat is jótékonyan rejtik.

Ráadásul igen sokféle színben és mintával készülnek - a fekete alapon piros, fehér vagy tarka minták különösen csinosak és üdítőek!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.