Párducok és rózsák a napszemüvegen...?

Képek - Napszemcsik igazi "dögökkel": és milyen bájosak!

Na, ez az igazán "dögös" viselet: azok a bizonyos "dögök" a napszemüveg szélén találhatók, első pillantásra meghökkentő, nevettető, de irigylésreméltó a tavaszra, nyárra kiváló napszemüveg stílus!

Divat - Ezek aztán tényleg dögös szemüvegek! képgaléria

2012.03.26 11:25ma.hu

Úgy tűnik, a napszemüvegek divatja újra és újra megújítható - mindig lehet rajtuk még valami plusz!

Így gondolta Anna-Karin Karlsson is, a svéd divattervezőnő ugyanis nem mindennapi kiegészítéssel alkotta meg új, 2012-es napszemüveg-kollekcióját.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: annakarinkarlsson.com

A tavaszi/nyári szezonban igencsak kelendő napszemüvegek olyan "toldást" kaptak, hogy lehetetlen nem felfigyelni rájuk.

A többségük párducmintás kerettel készült, többféle színváltozatban, ám egyik-másiknak azonban a párduc a szélén trónol.

De nemcsak párduc, apró rózsák is kerültek a szemüvegkeret felső részére - csak az egyik oldalon. Az hatás már csak ezért is meghökkentő és különleges, de mindenképpen bájos!

"Igazán testre szabott napszemüvegeket akartam készíteni, a művészetet a divattal keverni - magyarázta ötletét Anna-Karin Karlsson. - Ezek a napszemüvegek elsősorban a "táncos lábú és szívű" hölgyeknek készültek."

Ez egyébként a svéd alkotó első hivatalos kollekciója - nagy rá az esély, hogy igen gyorsan felkapottá váljon.

Karlsson gyermekkora óta imádja a divatot, valósággal a kreatív alkotások függőjévé vált. Most pedig legvadabb fantáziáit is kiéli a kreációin...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.