Készüljünk szexi, laza felsőkkel a melegebb időre!

Képek - ....és egyre mélyülnek a dekoltázsok!

Készüljenek a férfi szemek: szellős, élénk színű, szexi felsők és sikkes alkalmi ruhák lesznek divatosak a tavasz közelgő, melegebb időszakában!

Divat - Mélyebb dekoltázsok, szexi, nőcis tavaszi holmik jönnek! képgaléria

2012.03.21 13:30ma.hu

Mélyülnek a dekoltázsok - ez máris jó hír az erősebbik nem képviselőinek, a hölgyeknek pedig azért, mert nagyobb erőfeszítés nélkül hódíthatnak...

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: Courtesy of H&M

Ráadásul nem is kell ehhez túlságosan hivalkodó ruhát viselniük, a 2012-es tavaszi/nyári trendek ugyanis bőven kínálnak diszkréten "mutogatós", divatos felsőket és könnyed, szexi ruhákat.

Viseletük kellemes: a szellős, nőies modellek nem tapadnak a bőrre és éppen megfelelő betekintést engednek a dekoltázsba is....

Az idei trendeknek megfelelően az élénk, vidám színek uralkodnak a szexi pólók terén is: akinek jól áll, bátran viselje a sárgát, a sima fehéret pedig kombinálja élénk színű, tarka szoknyával vagy forrónacival!

A mélyülő, laza dekoltázsokhoz nagyon jól mutatnak a díszes, elegáns, méretes bizsuk is.

Mikor viseljük őket, ha nem most...?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.