Divatos sapkák és kalapok 2012 tavaszán

Képek - Nyomd a fejedbe, ha jön a nap!

A tavaszi és nyári napsütés ellen nemcsak a napszemüveg jelent megoldást - különösen, ha nem is kedveljük. Idén a különféle kalapok, sapkák is nagy népszerűségnek örvendenek!

Válassz kalapot vagy sapkát 2012 tavaszán! képgaléria

2012.03.19 11:25ma.hu

Már a tavaszi napsütés is tud igen erős lenni - nem árt, ha hosszas, napsütötte helyen tartózkodásra kiszemelünk egy csinos kalapot!

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: Nordstrom/becomegorgeous.com

2012 tavaszán változatos modellekből válogathatunk.

A szezonális gardrób része a könnyed kalap vagy sapka - a legnőiesebb darabok sikkesek, elegánsak és kiválóan illeszkednek a tavaszias öltözékhez.

Romantikusak a széles karimájú kalapok, faragott fából vagy a szalmából. Jöhetnek a csíkos darabok, a tollal vagy a színes kendővel ékesítettek is.

A sötét színűek éppoly divatosak, mint a világosak, sőt a szőkéknek sok esetben jobban is állnak.

Fiatalos életérzést közvetítenek, ráadásul nagyon praktikusak. Ugyanez igaz a sapkákra is - viselhetjük a gyapjú változatokat is, habár azok inkább hűvös napokra ajánlottak.

Indulhat a kalap-vadászat! Kezdjük el időben!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.