Meleg, de különleges sapkákkal az őszbe!

Képek: Mi nem ciki a fejen?

Meglehetősen érdekes és változatos fazonú sapkákat tartogat számunkra az őszi divat - a szigorú stílusútól a bolondosig bármilyet választhat az ember!

Divat - Sapkák 2011 őszére: mi nem ciki a fejen? képgaléria

2011.10.10 11:25ma.hu - Fotó: vogue.de

Egy plüssállatot viselni a fejen tulajdonképpen cikinek tűnhet, de nem idén ősszel!

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: GoRunway/vogue.de

A divatos sapka-kínálatban ugyanis még ilyen is fellelhető.

A füles, bajuszos fejfedő mellett azonban a nagy- és kis karimás kalap, a vadászokra jellemző kalap, a hajnak ható, szőrmés sapka és a régies stílusú, simlis fazonok is menők.

Sőt, a húszas évekbeli hölgyek sapka-divatja is újra feléled, akárcsak az orosz nők által viselt, oldalt felhajtott, fejre simuló fazon.

Egyik-másik modell igen meglepőnek tűnhet, a biciklis-fejfedőre emlékeztető sapka például fekete-fehér szőrmében köszön vissza.

Elnyűhetetlen a rendőrsapka-fazon is, amely szőrmés változatban kétségtelenül jobban melegíti a fejet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.