Milyen legyen az arc és a smink?

Fotók - Íme az ősz "nefelejtsdeljei" - csak 9 pont

Kilenc pontban összefoglalható, mire kell ügyelni idén ősszel a szépségápolásban: a tökéletes bőr, a vérvörös rúzs és a vastag szemöldök nem maradhat el.

Szépség: smink, bőr és haj - ilyen légy idén ősszel képgaléria

2011.10.04 17:55ma.hu

A teljes, vastag szemöldöktől a hibátlanul ragyogó bőrön át a hangsúlyos ajkakig kilenc tipp van, amelyet érdemes megfogadni, ha trendik akarunk lenni idén ősszel.

Az arc természetessége mellett a szemek legyenek füstösek - különösen a metál színekkel, szürkével, kékkel, ezüstös- és aranyszínekkel készült sminkek mutatósak - ha az estébe indulunk.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: harpersbazaar.com

A haj szellősnek, levegősnek tűnjön; fontoljuk meg, hogyan állna nekünk a középen elválasztott frizura, idén ugyanis a középre helyezett választék is nagyon divatos.

Mutatósak, praktikusak és ismét hódítanak a kontyok. Ha korábban nem is viseltük, most mindenképp próbáljuk ki őket! A lófarkak is reneszánszukat élik, hordjuk őket bátran.

A vastag szemöldökök újra menők, ezért igazítsuk el őket megfelelően és húzzunk rá egy kicsit több színt is, hogy minél egységesebb képet alkossunk.

A nagy szempillák ideje is eljött - válasszunk egy remek szempillaspirált, amellyel minél jobban kihangsúlyozhatjuk pilláinkat - mellé elég kevesebb smink is.

Az ajkak ragyogjanak! A vörös rúzs mindig jöhet. Ellenállhatatlan és felhívja a figyelmet az érzéki szájra. A cseresznyeszíntől a skarlátvörösig bármilyet választhatunk, ami összhangban lesz a sminkünkkel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.