Íme a legmenőbb frizurák az év elejére!

Képek: Az "igénytelen" is divatos lesz jövőre?

Többségében klasszikus frizurákat választottak a nagynevű divatházak kollekcióik felvonultatásához - úgy tűnik, a jövő év elején a kontyok és a lófarkak megint aranykorukat élik.

Szépség - Milyen frizurák lesznek trendik 2012-ben? képgaléria

2011.09.22 15:55ma.hu

A divatbemutatók kínálatából nemcsak a ruhákat lehet ellesni - némi frizura-mustra sem árt, az ugyanis irányt mutatnak a következő szezon hajviseletére nézve.

Képekért KATT ide! - Fotó: vogue.de

A közelmúltban megrendezett divathetek bőven adnak tippeket arra, milyen frizurákért is lelkesedhetünk jövő év elején.

A Nina Ricci az oldalt elválasztott, kissé a homlokba omló, de hátul megtűzött változatra voksolt, a Mulberry a "strandhullámokat" választotta, az Yves Saint Laurent a magasra feltűzött, klasszikus kontyot részesítette előnyben.

A Missioni retrós konttyal egészíti ki a hatvanas évek ihlette ruhatárat, Emilio Pucci modellje sima, oldalt elválasztott hosszú hajat, míg Sonia Rykiel-é bodorított, fürtös frizurát visel.

A Calvin Klein fekete kreációját bemutató hölgy lazán hátrafogott, kissé hanyagnak, igénytelenül megkötöttnek tűnő lófarkat hord - ha egyszer ez a divat...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.