Itt az ideje belenőni...?

Képek: Kissé nagypapás, de most nagy divat...

Mitagadás, nem minden hölgyemény viseli jó szívvel ezeket a lapos, ám kényelmes modelleket. Mégis, az őszi cipődivat elmaradhatatlan darabjai.

Divat - "Nagypapás" modellek a hölgyek lábára képgaléria

2011.09.30 11:25ma.hu

Itt az ideje válogatni a lapos sarkú, kissé mamusz-szerű cipők közül - az ősz slágerei közül idén sem hiányozhatnak ezek a modellek.

Kétségtelen, hogy nem mindenkinek nyerik el a tetszését, hiszen egy magassarkú darabok iránt rajongó, kifejezetten nőies holmikért rajongó hölgyet valószínűleg nem fognak ámulatba ejteni.

Sokaknak azonban elcsavarják a fejét, hiszen kényelmesek, nadrágokhoz ideálisak és még kellőképpen melegítenek is.

Ebben a szezonban mulatságos minták, szegecses darabok is rendelkezésre állnak, sőt, olyat is választhatunk, amihez leginkább egy pizsama passzolna, hiszen megjelenése teljesen olyan, mint egy mamuszé.

Jön a pöttyös, állatmintás, ezüstösen csillogó változat, de a halálfejes és macskabajuszos is menő. Válogassunk kedvünkre!

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: vogue.de

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.