Dögös őszi csizmák az átmeneti szezonra

Képek - Olyan aranyosak, kár, hogy taposni kell őket...

Lassan nézelődhetünk mutatós csizmák után az őszi-téli szezonra: az átmeneti időszakra a könnyedebb, de azért csukott modellek ajánlottak. Íme néhány ideális darab.

Divat - Őszi csizmák: aranyosak, kár, hogy taposni kell őket... képgaléria

2011.10.06 11:25ma.hu

A kora őszben az a kellemes, hogy még az olyan anyagból készült cipőket is viselhetjük, amelyeket az eső és a téli fagy meggyötörne.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: style.com

Szoknyákhoz és nadrágokhoz is remekül mutatnak ezek a modellek, sőt, önmagukban is olyan szépek, hogy valójában kár hordani őket...

A sarok magassága változó, az orr hosszúkás - az őszies, mégis üdítő színek pedig felvillanyoznak a megszokott fekete cipők mellett. Egyes modelleken a sportos talp keveredik az elegáns sarokkal.

Nagyon mutatósak a fényes, aranyozott vagy ezüstös részekkel kombinált csizmák, a csatos, fűzős, szőrmés változatok is.

Hótaposásra nem alkalmasak ezek a csizma-fajták, úgyhogy még most próbáljuk ki őket...!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.