Nézze meg a szezon legdilisebb cipőit!

Képek - Ezekből aztán nem spórolták a merészséget...

A szezon "legdilisebb" összeállításait és köztük cipőit vitte az utcára Anna Dello Russo divattervező és Tommy Ton fotográfus. Alighanem a legmerészebb hölgyek is elgondolkodnának rajtuk...

Nézze meg a szezon legdilisebb cipőit! képgaléria

2011.10.04 11:30ma.hu

Anna Dello Russo és Tommy Ton párosa az utcákra vitt modellekkel vált igazán ismertté: a hölgyek nyílt terepen mutatják be a kollekciókat, nem kis meghökkenést váltva ki ezzel az emberekből.

Képekért KATT ide! - Fotó: style.com

Tommy Ton fotográfus ezúttal a legmeglepőbb összeállításokat mutatja be, itt is elsősorban a furcsa cipőkön van a hangsúly.

A méretes sarkak nem is annyira meglepők, mint a merész színkeverések és a "dilis" részletek, amelyek egyik lábbeliről sem hiányoznak.

Akad, amelyiket nem vennénk fel akárhova. A zöld leveleket formázó magassarkú, a szőrmés, szexis otthoni papucs jellegű vagy a fekete neccharisnyának kinéző tűsarkú, a párducfejjel ellátott, egyébként is párducmintás cipő olyan különleges darabok, amelyek után bárki megfordulna az utcán.

A kígyóbőrminta feketével és pirossal (no meg egy kis kékkel) merész választás, de hasonló színekben pompázó ruhával igazán feltűnő összeállítás lehet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.