Tippek, hogy az ősz se teljen uncsi alsóban!

Képek - Azért a szoknyások után jobban megfordulnak a pasik...

Itt az ideje, hogy kihasználjuk a még kellemes őszi időt, és a nadrág helyett kissé vastagabb anyagból készült ruhákkal lepjük meg magunkat - és a pasikat...

Divat - Azért azok a szoknyás lábak mindig vonzóbbak... képgaléria

2011.09.28 11:25ma.hu

Hiába, no: egy szoknyás láb után mindig jobban megfordulnak a férfiak, mint egy megszokott farmert látva.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: shop.mango.com

A még éppen kellemes, de reggelenként már hideg őszi napok ideálisak arra, hogy a szezonhoz illő szoknyákat, ruhákat viseljük.

Menők a csíkok és az apró kockák, a tweed ruhák, a szürkés színek, az egyenes szabású, alakot kiemelő, de az ejtett anyagú és lazább stílusú modellek is.

Egyik-másik munkahelyre is nyugodtan hordható, elegáns és egyben szexis. Ha a szín nem is igazán feltűnő, a szabásban lehet némi rafinéria!

Ne feledjük a pöttyös ruhákat sem, persze nem a piros-fehér változatot - a fekete-fehér ellenben jöhet, különösen a rövid, laza szoknyás változat csábító...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.