"A nőkben a nőket szeretnénk látni!"

Divatfotók - Min röhögnek a pasik idén ősszel?

Úgy tűnik, sem a túl lengén öltözött, sem a bebugyolált nők nem nyerők! A pasik jól megmondják a véleményüket a divathóbortokról.

Divat - Min röhögnek a férfiak idén ősszel? képgaléria

2011.09.08 11:40ma.hu

A férfiaknak olykor igen sarkalatos véleménye van a divatról. Eltekintve néhány kivételtől, sokan döbbenten nézik végig a ruhákat, amelyekben olykor parádéznak a hölgyek. Íme néhány példa, mi az, amin megütköznek a legutóbbi kifutó-kínálatban.

A túlságosan magas, zárt nyakú holmik
a férfiak egy részét irritálják, mert a nő "frigidnek" néz ki, és semmit sem mutat magából - írja a marieclaire.com. Másik részük azonban éppen azt tartja izgalmasnak, ha egy nő nem mutat sokat a testéből, kifejezetten szexi ugyanis.

Képekért KATT ide! - Fotó: Catwalking/marieclaire.com

Bár a női egyenjogúság kiharcolása óta a hölgyek is örömmel bújnak nadrágba - sőt, a nagy többség azt hordja -, a pasik nem szívesen látják ezt. Nem értik: miért nem látják a nők, hogy ők igenis a nőt keresik bennük, és azért vannak oda?

Nem szeretik, ha ugyanúgy öltöznek, hasonlóan néznek ki, mint a férfiak. A magas derekú nadrágoktól különösen rosszul vannak a pasik! Az agyoncicomázott, szőrökkel, rojtokkal teleaggatott darabokat értetlenül nézik. Van, akinek bejön - de kevesebben vannak.

Pénzkidobásnak tartják a hasonló holmikat, amelynek a rojtjai, elég ha néhányszor felvettük, elkezdenek kihullani. A kék színnel sokan kiegyeznek és izgalmasnak tartják. A túl sok kéket viszont nem.

A szőrmés kabátokkal és fejfedőkkel nagyon nincsenek kibékülve! Egyes modellek a förtelmes kategóriát súrolják. A képen látható összeállítás például kiütötte a biztosítékot...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.