Divat lesz a férfias stílus - hölgyeknél...

Képek: Bozontos szemöldökös lányok jönnek

Az őszi divat nemcsak ruhákkal, új sminkelési, arckikészítési technikákkal is érkezik, bár nem biztos, hogy ez mindenkinek tetszeni fog.

Divat - Bozontos szemöldökök jönnek! képgaléria

2011.08.30 11:40ma.hu
Képekért KATT a fotóra! - Fotó: GoRunway/style.com

Kissé férfiasra veszik a figurát ősszel a lányok. Legalábbis ez derül ki a legnevesebb divatházak bemutatóiból: az Yves Saint Laurenttől a Dolce & Gabbanáig a természetes, "pasiktól kölcsönzött" kinézet hódít a kifutókon.

A férfiakra jellemző, méretesebb blézer, bő szabású nadrágok egyre népszerűbbek, de úgy tűnik, a pasis arcvonások is követik őket.

Divat lesz a bozontosabbra hagyott szemöldök, a markánsabb arccsont, a fiús fazonú frizura.

Sminkben természetesen a lágyabb tónusok, a bézs árnyalatok és a fekete dominálnak: íme néhány példa, hogyan is mutat az összhatás!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.