Szörfösök inspirálták Michael Kors ruháit?

Képek - Divat lesz a zebracsíkos virítás

Az ausztrál tengerpart ihlette meg Michael Kors divattervezőt, akinek legújabb nyári kollekciója a szörfösök és sportolók ruházatára emlékeztet, de a zebracsíkok sem maradnak el.

Nézze meg Michael Kors virító, sportos modelljeit! képgaléria

2011.06.03 11:40ma.hu

Egy hosszú ausztráliai vakáció inspirálta Michael Kors nyári kollekcióját, amely jellegzetes, sportos, modern, de kifinomult keveréke a fluoreszkáló, virító anyagoknak, a zebramintáknak és a búvárfelszerelés-hatású kiegészítőknek.

Képekért katt ide! - Fotó: style.com

Némelyik kreációról az arany árnyalatok sem hiányoznak, mégis sportos az összhatás.

A nagynevű Kors csodásan érezte magát Sydney-ben, amelyet igazi strandvárosnak nevezett.

Virító zöld-, rózsaszín és sárga ruháin, amelyek leginkább úszófelszerelésre emlékeztetnek, jól megférnek a fekete vonalak, hozzájuk pedig a boka csizmák és a flip-flop papucsok is viselhetők.

Sokoladú modelljei valósággal tobzódnak az élénk színekben, ami nyáron egyenesen elvárható...

Divatból a ronda is vállalható?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.