Ami még mindig divatos és kényelmes...

Képek: Egyszerű, de nagyszerű nyári utcai viseletek

Minden évszaknak megvannak a slágerei, a ruhadarabok, amelyek nem mennek ki a divatból - íme a legegyszerűbb és mégis sikeres nyári utcai viseletek.

Képek: Egyszerű, de nagyszerű és divatos nyári utcai viseletek! képgaléria

2011.07.06 11:45ma.hu - Fotó: style.com

Minden nyárra nem újíthatjuk fel természetesen teljesen a ruhatárunkat, de van néhány remek darab, amelyet nem is érdemes lecserélni!

Nyaranta ugyanis több éven át is bevethetők. A style.com összegyűjtött néhány jól bevált nyári szerelést, amelyeket új kiegészítőkkel akár, de gondtalanul hordhatunk a kellemes időben. Kényelmesek és divatosak is.

Képekért katt a fotóra! - Fotó: style.com

Így például a praktikus, háromnegyedes farmert, nadrágokat, amelyeket bármilyen új vagy most is mutatós és divatos pólóval felkaphatunk, és persze egy csinos bizsuval.

Nagyon nőiesek és romantikusak a fehér, egybe részes ruhák, spagettipánttal, laza felsőrésszel, vagy a most ismét hódító útjára induló puffosabb ujjakkal.

A fehér rövidnadrágok ugyancsak telitalálatok. A melegben nem is vágyunk sötét színű, hosszú alsókra, és ez a szexi naci szintén sokféle felsővel variálható.

A rövidnadrágok sorában azonban mutatósak a khaki, a szürke, barna színek is, ráadásul olyan kiruccanásra is felvehetők, ahol nem kell annyira odafigyelni, piszkos lesz-e a fehér naci, ha leülünk valahová.

A hűvös estéken pedig a jól bevált, kedvenc kék farmerünk is jó szolgálatot tesz, egy nyáriasabb, könnyedebb felsővel!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.