Két árnyalat keveredik a divatba jövő nadrágokon

Képek: Csak az aljad legyen kétszínű!

Míg egyesek a virító színű nadrágokra helyezték a hangsúlyt, a neves New York-i divattervezők már két árnyalatban gondolkodnak: modelljeik igencsak "kétszínűek" lettek a kifutón!

Izgalmas árnyalatok: kétszínű nadrágok jönnek divatba! képgaléria

2011.05.20 11:50ma.hu

A népszerű divatházak tavaszi kollekcióiban az élénk színű, sárga, világos kék és rózsaszín nadrágok kaptak hangsúlyt, a híres divattervezők őszre újabb meglepő újdonsággal készülnek.

Képekért katt ide! - Fotó: style.com

A nadrágok kétszínűek lesznek: Derek Lam vagy Phillip Lim modelljei az őszi kreációkat felvonultató bemutatókon már a dupla árnyalattal készülő alsókat viselték.

A szürke és fekete variációk a legelegánsabbak. A kétszínű modellekhez öltözni sem nehéz, hiszen elég csak az egyik árnyalathoz illő felsőt előkapni. Az egyszínű pólók, ingek kifejezetten jól mutatnak hozzájuk.

A két árnyalatú nadrágok Prabal Gurung szerint nemcsak csinosak és újszerűek, de a más színű szegély miatt nyújtják az alakot, optikailag hosszítják a lábat.

Olyan is van azonban, amelynek a másik szára teljesen más színű...

Mit hordjunk még most tavasszal?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.