Szemet gyönyörködtető motívumok a kifutón

Képek: Divat a magyar, de még mennyire!

Gombold Újra! - Divat a magyar címmel tartottak a rendhagyó öltözéktervezési pályázat nyertesei divatbemutatót a budapesti Szépművészeti Múzeumban.

Szemet gyönyörködtető ruhák a Gombold újra! Divat a magyar divatbemutatón képgaléria

2011.05.09 11:45MTI, ma.hu

Bemutatták a rendhagyó öltözéktervezési pályázat nyertes divattervezőinek munkáit.

Gombold Újra! Divat a magyar elnevezésű bemutató keretében vonultatták fel a szemet gyönyörködtető modelleket a fővárosi Szépművészeti Múzeumban.

A kifutón bemutatta kreációit Gyöngyösi Renáta, a Márton-Végső tervezőpáros, a Je Sius Belle, Csegöldi Erika, Kárpáti Judit Eszter, Tihanyi Ildikó, Csabai Zita és Farkas Zsófia.

Ugyancsak ötletes és mutatós modellekkel rukkolt elő Karácsony Ilona, Esztány István, Hajdú Andrea, Kocsis Anna és Kele Ildikó. Tessék gyönyörködni!

Még több képért katt a fotóra! - Fotó: MTI

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.