Tetkót az ajakra! Pöttyösben főleg mutatós...

Képek: Divat lett a leopárdszáj, csak meg ne együk

Lehet, hogy egy ideig nem lesz szükségünk ajakrúzsra - ha a legújabb őrület sokaknak elnyeri a tetszését, a tetovált hatású szájak veszik át az uralmat!

Pöttyös, csíkos, leopárdmintás: divat lett a tetovált ajak! képgaléria

2011.05.12 11:45ma.hu

Az extrém mindig hatásos - úgy tűnik, most az ajakrúzsokat lehet pihentetni egy ideig. Divatba jön ugyanis a nem tartós szájtetoválás!

Tizenhat különféle, bolondos minta közül lehet választani: ha minden igaz, a bevállalósabbak hamarosan csíkos, pöttyös, leopárdmintás, vagy akár a szivárvány színeiben pompázó ajakkal közlekedhetnek.

Valószínűleg nem kevesen fognak először megütközni rajta, ha szembejön velük egy rózsaszín és fehér pöttyös szájú hölgyemény, de minél több lesz, annál inkább lehet gyönyörködni bennük. Vagy nevetni. Kinek hogy tetszik.

Képekért katt ide! - Fotó: mythirtyspot.com

A mintás tetoválások egyszerűen az ajakra ragaszthatók, akár az összes többi átmeneti tetoválás. De vannak azért hátrányaik is.

Az ember nehezen mosolyog velük, mert attól fél, hogy a túl széles mosoly kárt tesz a tetkóban.

Az ajkakat kissé száraznak érezzük a viselése miatt, és persze kinek ne fordulna meg a fejében, vajon a tetkó egy részét is megesszük-e az ebéd elfogyasztása közben?

Legokosabb azonban, ha mindenki a saját tapasztalatai alapján alkot róla véleményt. Egy biztos: ha mi magunk nem is tudunk szélesen mosolyogni vele, mások arcára mosolyt csalunk, amikor meglát bennünket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.