Ősszel a csillogó ruhák jönnek divatba!

Képek: Ragyogó cuccok, utcára - már csak a diszkógömb hiányzik...

Meglepő újdonságok várhatók a divatban ősszel - A legnagyobb tervezők már előálltak a trendekkel, amely ragyogó nadrágokról és kabátokról szólnak. Hétköznapi viseletre!

Ragyogó cuccok hétköznapokra - ez lesz ősszel a menő! képgaléria

2011.04.22 11:55ma.hu

Nem mindennapi ötletekkel álltak elő a neves divattervezők - úgy tűnik, ősszel nemcsak bulikba viselhetünk csillogó holmikat. Alexander Wang, Marc Jacobs vagy a Prada kollekciója ugyanis kifejezetten a mindennapokra ajánlja a ragyogó csőnadrágot, kabátot.

Hasonlóan csili-vili kiegészítőkkel, felsőkkel, szoknyákkal és magassarkú cipőkkel telt meg a Miu Miu és a Nina Ricci kifutója is.

Eljön az idő, amikor még a kapucnis, sportos felső is jól mutathat egy buliban, hiszen olyan, mintha tele lenne csillámporral.

Ragyogni fog az élére vasalt nadrágtól kezdve a répafarmerig minden, nem maradnak ki természetesen a cipők sem. Kíváncsian várjuk, meg lehet-e szokni...

Képekért katt ide! - Fotó: style.com

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.