A divattervező egy kissé bogaras

Döbbenetek az őszi divatból: Szőrmés rendőrsapi bilincsbe vert táskával

Nem mindennapi ötletekkel készülnek a nagy divatházak az idei őszre - A fétisiszta kollekcióban a legkülönfélébb kiegészítőket találjuk, köztük a szőrmés rendőrsapkát és a bilinccsel készült táskát.

Meghökkentő kiegészítőkkel készülnek a divatházak az őszre képgaléria

2011.04.12 11:45ma.hu

Kissé bogaras ötletekkel szolgáltak az idei ősz legújabb kollekcióit illetően a neves divatházak tervezői. A hangsúly a különféle tárgyakon van, melyek részei lettek a kiegészítőknek, táskáknak, sapkáknak.

A szőrmés rendőrsapkára emlékeztető fejfedőtől kezdve a bogárral és tollal díszített nyakbavalón át az "odanyalós" medálig mindenféle megtalálható a kínálatban, ám ha valaki olyan táskára vágyik, amelyhez egy bilincs is csatlakozik - biztos, ami biztos - az sem lehetetlen.

Egy biztos, kreativitásban nem volt hiány. A kiegészítők kétségtelenül ötletesek és van rá esély, hogy nem sokan hordanak majd egyformát belőlük.

Mindennapos használatra azonban valószínűleg kevésbé ajánlottak, hiszen már ránézésre sem túlságosan pihekönnyű darabok...

Képekért kattinson ide! - Fotó: style.com

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.