Akár kerek, akár négyzetes, idén divatos

Képek: Vidd a táskát, mint a tacskót!

Gyönyörűek, könnyedek, és a hónunk alatt is lazán elférnek - korábban is divatosak voltak a "tacskótáskának" csúfolt modellek, most ismét villoghatunk velük.

Vidám táskák tavaszra: csapjuk őket a hónunk alá! képgaléria

2011.03.30 11:45ma.hu

Az úgynevezett tacskótáskák persze nem arra valók, hogy a lehető legtöbb holminkat belepakoljuk - néhány szükséges dolog azonban belefér.

Idén tavasszal bőven válogathatunk a szemet gyönyörködtető modellekből. Akár kerek és gyöngyökkel díszített, akár négyzet alakú és masnis, esetleg rojtok lógnak róla, csak egy dolgot kell szem előtt tartanunk a viselésükhöz: a táska stílusban illeszkedjen az öltözetünkhöz!

Talán némileg könnyebb dolgunk van a letisztult formákkal és egyszínű modellekkel, hiszen azokhoz több minden felvehető - fontos azonban itt is megtalálni a harmóniát: a táska menjen valamelyik ruhadarabunk-, de legalább a cipőnk színéhez.

Még több gyönyörű táskáért katt ide! - Fotó: style.com

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.