Mivel szépül Lionel Richie lánya?

Képek - Itt a titok: borítsa ki Nicole Richie piperetáskáját!

Hol van már az anorexiás Nicole Richie? A magát nehezen találó sztárból mára csinos, dögös, kétgyermekes anyuka lett, aki megválogatja, milyen termékekkel tartja karban testét és arcát. Megmutatjuk.

Mivel szépül Nicole Richie? Nézze meg! képgaléria

2011.03.19 14:00ma.hu - Fotó: nitrolicious.com - style.com

Néhány éve még inkább szörnyülködtünk Lionel Richie lányán, aki bár kedves, bájos, szemrevaló teremtés, sajnos sehogyan sem találta önmagát.

Nicole Richie egyik buliból a másikba esett, éjszakázott, drogozott és ivott, kebelbarátnője lett a köztudottan nagy partiarc szállodaörökösnőnek, Paris Hilton-nak, és a zaklatott életvitel a külsején is meglátszott.

Egyre nyúzottabb és soványabb lett, ezt a bulvársajtó sem hagyta szó nélkül: egy idő után tele lettek anorexiásra emlékeztető kinézetével a lapok.

Nézze meg Nicole Richie kozmetikumait itt! - Fotó: style.com

2008-ban azonban csoda történt Nicole Richie-vel: megismerkedett Joel Madden zenésszel, akitől idejekorán teherbe esett.

A történetnek csalódás is lehetett volna a vége, ám a fiatalok összecsiszolódtak és boldog család lett belőlük kiegészülve a kislánnyal, a tündéri Harlow-val. Két évvel később fiuk, Sparrow James is világra jött.

Ma Nicole szőke helyett fekete hajú, mosolygós, kiegyensúlyozottnak tűnik, és korábbi önmagához képest mintha kisimult volna.

Természetes kozmetikumokat használ, melyek közül nem egy hazánkban is megtalálható - de a képek inkább tájékozódásként szolgálnak, hiszen Richie főleg amerikai kozmetikumokat vásárol.

Nicole-nál a fekete illetve piros színek dominálnak, fekete szemceruzát, tust, piros ajakkontúrt, természetes, világos színű alapozókat használ.

A hippis stílusú sztárnál szempillagöndörítő is kéznél van, hiszen Nicole jellegzetes arca elképzelhetetlen az igéző tekintete nélkül...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.