Tippek és praktikák a színésznőtől

Szépségtippek: Alyssa Milano tuti módszerei

A Melrose Place és a Bűbájos boszorkák forgatásának elején még meglehetősen átlagos külsővel jelent meg, aztán a szemünk láttára vált gyönyörű hercegnővé. Hogyan csinálta?

2011.02.02 10:00napidoktor.hu

Alyssa Milano számos területen teljesített már kiemelkedőt, külön-külön is elég lenne bármelyik, hogy felfigyeljük a nevére, nemhogy így együtt. Annak idején a színésznő a Melrose Place című sorozatban tűnt fel, az igazi ismertséget - legalábbis Magyarországon - viszont inkább a Bűbájos boszorkák című fantasztikus sorozat hozta meg számára.

Ha emlékszel még rá, hogy nézett ki a sorozat első néhány részében, majd megnézed az utolsó évadbeli kinézetét, meg fogsz döbbenni.

Alyssa az évek során nemcsak alakját tökéletesítette, de először a sorozat producere lett az egyik főszerep mellett, később már a történetírásba is belekóstolt, majd megalapította saját divattervező cégét.

Emellett pedig gondosan ügyel rá, hogy vállalkozása saját reklámja lehessen, mindig egészségesen és fitten jelenik meg.

Rendkívül szereti például a szusit és az anyja olaszos főztjeit, különösen a spenótos lasagnát. Az ilyen kicsapongások ellen azonban futással és lassú kocogással védekezik, ezzel a lábizmait is formában tudja tartani.

Saját bevallása szerint naponta legalább öt kilométert fut, enélkül nem is kezdődhet el a nap.

Ezután imád spinningelni a helyi edzőteremben, egy foglalkozás negyven percig tart, és hetente kétszer jógára is jár.

A mozgásban nagy segítségére van edzője, aki saját programot állított neki össze a felsőtest kidolgozásához is, ez a heti edzésprogramban legalább kétszer harminc perc súlyzózást jelent.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.