Az énekesnő elárulta szépségtitkát

Képek: Mit ken magára Katy Perry? Nézd meg a táskáját!

Katy Perry napjaink egyik legnépszerűbb előadója - A 25 éves énekesnő jellegzetes megjelenésével, fiatalos, bolondos stílusával hódít. Lássuk, minek köszönheti üde külsejét!

Sminkelés Katy Perry módra: ő mit használ? képgaléria

2011.03.04 13:00ma.hu

Katy Perry annak idején szókimondó, bohókás stílusával és nem mindennapi, bájos, de olykor megrökönyödést keltő "cukorbaba" megjelenésével hívta fel magára a figyelmet. Ma is imádja a feltűnő, színes holmikat, és ennek megfelelően sminkel is.

Kattintson a képekre itt! - Fotó: style.com

Mi mást tartalmazna tehát a retikülje, mint elsősorban hófehér bőréhez illő, visszafogottabb alapozókat, piros és rózsaszín árnyalatú festékeket, rúzst és szájkontúrt?

Fekete hajához nagyon jól mutat az erős fekete szempillaspirállal "felturbózott" tekintet.

Könnyen elsajátíthatjuk mi is az énekesnő sminkelési technikáit, ha bekukkantunk a táskájába: milyen kozmetikumokat használ? Természetesen, lévén Katy Perry amerikai, a szépítőszereket otthon szerzi be, de ami a színeket illeti, bátran lophatunk tőle ötletet...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.