Csipkeborítású arc!

Sminkelj Zséda stílusában!

Ahhoz, hogy egy nő igazán nőnek érezhesse magát, nem csak az általa használt kozmetikumok minőségére, hanem csomagolására is kiemelt figyelmet kell fordítania.

2010.10.05 09:00ma.hu

A táskából előkerülő sminkeszközök bizony tulajdonosukról állítanak ki bizonyítványt, és nem mindegy, hogy milyet.

A tökéletes kombináció most megérkezett, hiszen az egyik legnagybb magyar márka csipkemintás csomagolású sminktermékei nagyszerű kozmetikumok és szemtelenül szexis, sokat sejtető csipkés csomagolásuk bepillantást mutat viselőjük személyiségébe.

A nők szeretik a titokzatosságot, a sokat sejtető, mégis titkukat megtartó ruhákat, a leheletnyi apróságokat és kiegészítőket, melyek valódi énjükbe nyújtanak bepillantást.

A 21. században ilyen a smink is, melynek jó megválasztása sokat tehet hozzá a megjelenésükhöz, azonban már nem csak a tartalom, de annak borítása is meghatározó.

A csipkemintás csomagolású termékekből összeállított kollekció, melyet személyesen a cég arca, Zséda ajánl mindenkinek, egy igazi különlegesség, mely tartalmaz egy rúzst, egy szempillaspirált, egy szemhéjpúdert, egy arcpirosítót és egy szemhéjtust is.

A SuperShock szempillaspirál a dús és ívelt pillákért csipkemintás csomagolásban csomósodás nélküli dúsabb szempillákat ígér.

Az innovatív, pávakék színű SuperShock spirálkeféje a rugalmas sörtékkel átfésül, befed és egymástól elkülönít minden egyes szempillát az igazán csábos tekintetért.

Szupergyors "építő" formulájának különleges mikroszálai segítenek hosszabbá és dúsabbá tenni a szempillákat.

A négyes szemhéjpúder csipkemintás csomagolásban egymással harmonizáló, hosszan tartó, gyönyörű színekben kapható. Krémpúderes állagú és kerek formája megkönnyíti a felvitelt.

A színmegújító ajakrúzs csipkemintás csomagolásban E-vitamint és jojobát tartalmaz. Gyönyörű színt varázsol az ajkakra, miközben kisimítja és hidratálja azokat.

Nyolc különböző árnyalatban kapható. Az arcpirosító és szemhéjtus csak hab a sminkre, használatukkal a szem igazi kontúrt kaphat, az arc pedig kiemeltebben fog tündökölni.

Legyen hétköznap is titokzatosan, mégis határozottan csábító ezel az új csipkemintás kollekcióval!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.