Meghökkentő kreációkban vonultak a modellek

Képek: A divat tényleg nem ismer határokat - legalábbis Moszkvában

Meghökkentő ruhakreációk mutatkoztak be a moszkvai divathéten: a fiatal tervezők modelljei közül akadt nem egy, akinél az a kérdés is felmerül: hogyan talált fel a kifutóra?

Futurisztikus és meghökkentő kreációk a moszkvai divathéten! képgaléria

2011.04.06 11:40ma.hu/MTI - Fotó: MTI

Ahogyan az lenni szokott, a divattervezők ilyenkor - bár a tavasz csak most kezdődik igazán - már az őszi-téli kollekciókkal rukkolnak elő.

A Moszkvai divathéten, mely a napokban zajlik, szintén az új kreációkat vonultatták fel. Nos, nem mindennapi élményben volt részük a jelenlevőknek.

A Fiatal Tervezők Közösségének kollekciója például igencsak bizarra sikeredett, különösen a rendhagyó felsőknek köszönhetően. A futurisztikus ruhákhoz a modellek meghökkentő álarcokat és arc-fedőket viseltek.

Venera Kazarova orosz tervező összeállításain sem győzhetett azonban a nagyérdemű csodálkozni. A szemet gyönyörködtető ruhák mellé, melyekben a modellek leginkább mutatós virágoknak tűntek, a fejeken viselt kreációk külön említést érdemelnek...

Máshol is vannak megdöbbentő érdekességek...

Képekért katt ide! - Fotó: MTI

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.