Szerezzünk be egy méreteset

Fojtós lánc lesz a divat?

Nem mindenki kedveli a vastag nyakbavalókat, van, aki egyenesen kényelmetlennek találja - Úgy tűnik azonban, ideje lesz újra megszokni.

Fojtóstól a vastag gyöngyig: megint divat a méretes nyaklánc képgaléria

2011.05.13 11:45ma.hu

Eljött az ideje, hogy ismét felszerelkezzünk néhány fityegő medállal, méretes gyönggyel vagy vastag, a nyakat szinte teljesen takaró nyakbavalóval.

Képekért kattintson ide! - Fotó: style.com

A legújabb, őszi trendeket felvonultató divatbemutatókon a modellek már ezeket viselik. Mindenki válassza a számára legkényelmesebbet.

Fontos tudni: egy jó nyakék nemcsak mutatós, de ráirányítja a figyelmet az arcra, különösen a szemre. Ha jól eltaláljuk a színét, kifejezőbbé teheti a tekintetet.

Amikor azonban nem a megfelelő színt választjuk, "fakóvá" is tehet bennünket.

Egy nyaklánc is képes öltöztetni - ha elég feltűnő és mutatós, könnyen feldobhatjuk vele az egyszerűbb, egyszínű öltözetet is. Divat a sikkes, a bohókás és a nyakörv-szerű is. Válogassunk kedvünkre!

Lázadás és szenvedély - kiegészítők az idei nyárra!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.