Louis Vuitton és Calvin Klein bájos lánykái

Képek: Csábító tarkaság és iskoláslány stílus a legmenőbb divatcézártól

A jelek szerint sosem pihennek a legnépszerűbb divattervezők - a szakmai legjobbjainak új kollekciói bájosak és nőiesek, a szigorú vonalvezetést virágok és csábító tarkaság, no meg ötletes sapkák dobják fel.

Csábító tarkaság, iskolás lány stílus: Louis Vuitton új modelljei képgaléria

2011.06.09 11:45ma.hu
Képekért katt a fotóra! - Fotó: style.com

Bemutatkoztak New York-ban a divatcsászár, Louis Vuitton új kreációi. A választék igen változatos, ám a kollekció minden darabja a csodálnivaló nőiesség jegyében született.

A földet söprő, bő szárú, szexis nadrágoktól és egybe részes öltözetektől kezdve a rakott szoknyás, nagy gombos stíluson át a laza nyári ruhákig mindenféle fazon megtalálható benne.

A vidám, kellemes színekkel és mintákkal sem fukarkodott a tervező: a virágok, a kockák, vonalak, az izgalmas tarkaság uralja a kreációkat, amelyek legtöbbjéhez kemény kalap vagy sapka is dukál.

No és természetesen az sem "unalmas" egyszínben.

A ronda divat is divat...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.