Jönnek a bokacsizmák, a bézs és barna árnyalatok

Képek: Tudjuk, mit viselsz idén ősszel...!

Az ősz beköszöntével ismét előkerülnek az évszakra jellemző színek, de némi újdonságot mindig vihetünk az összeállításokba!

Divat - Tudjuk, mit viselsz idén ősszel! képgaléria

2011.09.12 11:40ma.hu

Ősszel se hanyagoljuk a színeket, de a pasztell és a bézs árnyalatok sokkal jobban mennek ehhez az évszakhoz, melyeket fekete darabokkal is kombinálhatunk.

Képekért KATT ide! - Fotó: harpersbazaar.com

A halványrózsaszín, a halványpiros jól mutat az ősziessé váló utcákon, borongós hangulatunkat pedig kifejezetten feldobja.

Természetesen a fekete-fehér ősszel is menő, praktikus és elegáns választás lehet.

A mélyebb zöld színekkel is variálhatunk, sárgával, szürkével, a szürke különböző árnyalataival, a fekete és a barna keverésével.

Az élére vasalt nadrágok fehérben, sötét színben vagy bézsben nagyon elegánsak, egyszínű felsővel vagy egy árnyalatban jól illeszkedővel nyugodtan viselhetjük.

Jön a bokacsizmák időszaka, de a szoknyákhoz már bátran hordhatjuk a magasszárúakat is. Magas sarokkal és anélkül egyaránt mutatósak...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.