Hűvösebb napokra trendi cuccokat!

Képek - Látványosan szökik be az ősz a városba!

Miután ránk rontott első hűvös napjaival az ősz, előkerülnek a farmerok, a dzsekik, a pulóverek is - ami persze nem feltétlenül rossz, hiszen egy-egy mutatós darabnak kifejezetten örülni fogunk!

Divat - Újra előkerülnek a farmerok és dzsekik képgaléria

2011.09.06 11:40ma.hu
Képekért KATT ide! - Fotó: shop.mango.com

Vannak tagadhatatlan előnyei az ősznek. Például, hogy míg a hőségben a szekrény mélyén pihent a kedvenc farmerunk, most újult erőre kap.

Egy jól szabott farmerhoz, vagy egy kényelmes farmerszoknyához végeláthatatlan a viselhető felsők sora, ráadásul egy könnyed kabát, egy pulcsi is remekül megy hozzájuk.

Ha még kicsit maradnánk a nyáriasabb hangulatnál, a rövidnadrágok változatos színben - akár pirosban is - jöhetnek, legfeljebb harisnyát és csukott cipőt vesz fel hozzájuk az ember.

Pulóvert vagy mellényt ne felejtsünk magunkkal vinni a hűvös estékre!

A nyárias és télies között átmenetet képviseli a boka fölé érő répa nadrág, amely ilyenkor egy melegebb felsővel tökéletes választás és még a magassarkú is remekül áll hozzá...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.