De kimegyünk majd így az utcára?

Képek: Bátornak kell lenni ehhez a divathoz!

Úgy tűnik, bár felülmúlni nehéz a nyár színeit és hangulatát, az őszi kollekciók idén élénk pirossal, sárgával és lilával érkeznek!

Divat - Bátornak kell lenni ehhez a színpompához! képgaléria

2011.08.16 11:40ma.hu - Fotó: Tesh/Studio D

Az őszi levelek között sétálva csak úgy vibrálunk majd, ha követjük a hűvösebb időre tervezett utcai viseletek trendjét.

Képekért KATT ide! - Fotó: Tesh/marieclaire.com

A jelszó: színekre fel! Meglehetősen vidám hangulatban telik majd az ősz ezekkel a holmikkal.

A pulcsik és nadrágok merész cseresznyepirosban, sárgában, zöldben és lilában pompáznak, a kiegészítők között rózsaszín műszőrme is található - hiszen az őszi esték ugyebár már fázósabbak...

A színkavalkádban persze a virító bizsuk sem hiányozhatnak, de színpompa nem kerüli a lábbeliket sem.

Minél hangsúlyosabb, annál jobb. Amihez pedig bátornak kell lenni: keverhető egymással a sötétzöld, a sárga és a rózsaszín is....

Tudjon meg mindent a legújabb trendekről!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.