Izgalmas színvilággal érkezik az őszi divat

Képekkel: Bevadultak a hatvanasok...

Újragondolva a hatvanas évek viseleteit, a neves divattervezők merész kombinációkkal és vadító színekkel rukkoltak elő az őszi szezonra.

Divat - Vissza a hatvanas évekbe, izgalmas szín- és formavilággal képgaléria

2011.07.27 11:40ma.hu - Fotó: style.com

Meghökkentően élénk színvilággal köszöntenek be ismét a hatvanas évek a legnevesebb divatházak őszre tervezett kollekcióiban!

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: style.com

A Londonban és Milánóban felvonultatott kreációk meglehetősen üdítőek: merész minták és színek keverednek, a szabás pedig a hatvanas éveket idézi, egy kicsit modernebb felfogásban.

Jil Sander, Raf Simons, a Burberry, a Balenciaga, Bottega Veneta vagy a Swinging London alkotói mind ötletes modellekkel álltak elő, az utcai viselettől az olykor inkább csábos hálóruhára emlékeztető, szexi partiruhákig. 

A legjobbak között van Victoria Beckham ex-Spice Girl kreációja is - az egykori énekesnő népszerű divattervezővé nőtte ki magát.

A magyaros divat se kutya!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.