Unformis-szerű ruházat is divatba jön

Képek: Katonastílusban nyomulnak a pasik jövőre?

Az uniformis-szerű ruházat kevesebb-nagyobb hévvel, de időnként előretör a férfidivatban. Különös stílust jeleznek előre jövőre a nagy divatházak.

Férfidivat: Menő lesz a katonai stílus, a lezser és az össze nem illő is képgaléria

2011.07.07 11:50ma.hu - Fotó: style.com

Katonasapka, uniformisra emlékeztető kabátok és cipők - a Versace korábbi férfidivat guruja, Alexandre Plokhov jövőre tervezett kollekciójából egyik sem hiányozhat.

Képekért katt a fotóra! - Fotó: style.com

Úgy tűnik, a katonai ruházatra hajazó darabok nem ártanak majd a férfiak ruhatárának, ha divatosak akarnak lenni.

A divattervező jövő tavaszi kollekciójának kreációiban - melyeket a párizsi divathéten is felvonultatott - egyértelműen a kadétstílus az uralkodó stílusjegy.

A szigorú vonalvezetéssel szemben a japán Junichi Abe, a Kolor divattervezője a következő szezonra kifejezetten lezser férfiholmikat ajánl: a nadrág lehet boka fölé érő, vagy vasalatlan kinézetű.

Christian Lacroix modelljein az egymáshoz nem illő színek, stílusok keverednek, ezek a mixek azonban különlegesek és magukkal ragadóak. A lényeg a kontraszt.

Ismét a sportosabb, lazább stílust képviselik a No Editions kreációi - Christian Niessen és Nicole Lachelle modelljei. Fiatalos dzsekik, farmerek, nadrágok, kissé kamaszos, iskolás stílusban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.