Őket nem zavarja, hogy kilátszik...

Pimasz fotók: Fenékmutogatás felsőfokon!

Minden nyári elmaradhatatlan sláger a rövid naci - a sztárok is előszeretettel hordják. Míg tart a jó idő, érdemes felvennünk egy-egy szexi darabot, de ügyeljünk a részletekre...

Divat - Szexi combok, kikandikáló popsi: kiváló a rövid naci! képgaléria

2011.09.01 11:40ma.hu
Nézze meg, ki még ilyen bevállalós: ITT!

A rövid nadrág akkor jó, ha kellően rövid, de kellően takar is! Érdekes ellentmondásnak tűnik, a lényeg azonban az: a gusztustalan kategóriát - amikor valóban minden kilátszik - kerüljük!

A férfiak is jobban szeretik a sejtelmes, szexis ruhadarabokat, mint ha tálcán nyújtják eléjük a dolgokat...

A sztárok között akad szép számmal, aki örömmel bújik a kellemes időben comb- és fenékmutogató naciba, legtöbbjüknek azonban jól is áll!

Akad persze, aki kissé túlzásba vitte, de még belefér a vállalható kategóriába...például a Sugababes sztárja, Amelle Berrabah. A szupermodell Gisele Bundchennél is bevág egy kicsit az a naci...

No, de lássunk néhány követendő példát. Vagy inkább feneket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.