Trendi testhez simuló nadrágok

Leggings mánia a 90-es évek jegyében

A 80-as évek után tavasszal megérkezett a 90-es évek, így továbbra sem kell hanyagolnunk a leggingseket.

2010.11.19 08:00ma.hu

Sőt a lábfejnélküli testhez simuló nadrág még csak most kezd igazán régi fényében ragyogni- és egyes modellek esetében szó szerint is kell érteni.

A Látomás őszre rendesen felpakolta a polcokat leggingsekkel, hiszen egyértelmű, hogy a csípős hidegben a lányok már szívesebben cserélik le a vékony harisnyákat a vastagabb cicanadrágokra.

Az alap pamut modellek között már nem csak az alapszínek dominálnak, a púdertől kezdve az élénkebb színekig sokminden megtalálható a három üzletben.

Ezenkívül többféle mintás (csipke, feliratos) modell is kapható, vannak még metálfényű, lakkhatású, sőt kötött darabok is.

Mindegy, hogy merész vagy bohém darabokra van szükséged, vagy esetleg könnyen variálható és jól kihasználható leggingset vennél, érdemes benézni a Látomásba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.