Az ősz legforróbb divatszínei

Képek: Így öltözz, ha trendi akarsz maradni

Az ősz mindig visszafogottabb időszakot jelent az öltözködés színeiben is, de attól, hogy elmúlt a szexi és tarka ruhák évszaka, még nem kell unalmassá válni!

Ősszel is divatosan, klasszikustól a vadító színekig képgaléria

2010.09.24 14:29ma.hu

A világos kobaltkék a kifutók kedvence volt mindig is, leginkább a feketével érvényesül, de hordhatod önmagában vagy fehérrel kombinálva is. Tökéletes viselet egy elegáns összejövetelre, de akár egy klassz házibuliba is.

Utóbbi alkalomra választhatsz aranyat is, ez kellően figyelemfelkeltő, a fémes színek amúgy is jól mutatnak idén ősszel. Koktélpartira csak ezt ajánljuk! Michael Kors divattervező viszont készített egy szolidabb változatot is, amivel egy délelőtti üzleti tárgyalásra is bátran beülhetsz.

És hogy mi a legjobb az aranyszín előretörésében? Nem kellenek hozzá kiegészítő ékszerek!

A bíbor/lila mindig is uralkodói szín volt, most sincs ez másképp. Arannyal kombinálva alkalmi, feketével hétköznapi viselet is lehet.

A világos drappot nem véletlenül emlegetik teveszínnek is, hisz a sivatag homokját idézik fel ezek a ruhák. A visszafogott szín ebben a szezonban nemcsak a ruházatban jelenik meg, de újra divat az ilyen kabát és kosztüm is. Ha szeretnéd valamivel feldobni, olyan kiegészítőt válassz, ami markánsan elüt tőle, például egy vékony, de fekete övet.

Fotó: InStyle

Érzékiséget sugall és felkorbácsolja a fantáziát az áttetsző fekete, ami lehet csipkés és lehet hálós, a lényeg, hogy többet sejtessen, mint amennyit valójában mutat.

Még mindig a sötét árnyalatoknál maradva választhatsz smaragdzöld ruhát is, ez a szín évtizedek óta szintén nagy klasszikusa az őszi-téli szezonnak, nem véletlenül. A mély zöld rendkívüli eleganciát kölcsönöz, mindenféle anyaghoz jól illik és szinte bármilyen kiegészítő hordható hozzá, az aranyékszertől a hófehér gyöngysorig.

Ha viszont a végzet asszonyaként szeretnél feltűnni, mindenképp a tüzes vörös mellett tedd le a voksod, így biztos lehetsz benne, hogy bárhova is lépj be, az összes szem azonnal rád fog szegeződni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.