Tavaszi-nyári kollekciót mutattak be a spanyolok

Képek: Virító sárga, férfiaknak is! - A legújabb divat Madridban

Virító színek, elegáns selyem - Ana Locking és Francis Monetsinos spanyol divattervező már 2011-es, tavaszi-nyári kollekcióját mutatta be Madridban.

Virító színek, tarkabarkaság: spanyol kollekciók Madridban! képgaléria

2010.09.21 13:29MTI/ ma.hu - Fotó: MTI

Szemet gyönyörködtető és változatos modellekkel rukkolt elő két spanyol divattervező szeptember 20-án Madridban.

Francis Montesinos és Ana Locking 2011-es tavaszi és nyári kollekciójában a vidám színek, elegáns anyagok, virágokkal és alakzatokkal "teleszórt", fodros ruhák képviseltették magukat.

De találunk igazán vagány, kétrészes, horgolt összeállítást is, amely a romantikus hölgyek kedvence lehet. A divatguruk modelljei között a férfiak ruhatárából sem hiányzik a virító sárga zakó és nadrág. A merészebb manökenek pedig a teljesen átlátszó blúzt is bevállalták...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.