Mintás és laza felsők mennek az ősszel

Képek - Bohókás és sikkes a divat!

Kacifántos, tekervényes minták, mindegy, hogy virágok, levelek vagy nonfiguratívak, netán régi fejkendőket idézők - most nagyon divatosak és fiatalosak!

Nézze meg a bohókás és sikkes őszi darabokat! képgaléria

2010.09.20 13:29ma.hu

Bár a meteorológusok szerint még hátra van a vénasszonyok nyara, többségünk már felkészült az őszies időre. Ne szaladjunk azonban annyira előre, hiszen vár még ránk az időszak, amikor kabát nélkül, vagy egy laza felsővel és pulcsival is róhatjuk az utcákat!

Természetesen az időhöz illő öltözékben - amelyre most kínálunk néhány bohókás, de romantikus, laza, de sikkes ötletet. Ráadásul megfőni sem fogunk ezekben a cuccokban.

Az idei ősz slágerei a minták! Ha visszaemlékszünk, évekkel ezelőtt az idősebb hölgyek fejkendőin láthattunk hasonlókat, melyek most, igaz, fiatalos színekkel keverve, ismét divatosak.

A fehér alapon pedig remekül mutatnak! Akárcsak az apró virágokból alkotott minták, kacskaringós alakzatok. Különösen szépek egy bodros, fodros, laza felsőn, amelyet akár övvel a derékon is rögzíthetünk, megtörhetünk egy kicsit.

Ezekhez az ötletes, nőies blúzokhoz - legyen az hosszú vagy rövid fazonú -, pedig nagyon jól mutat a színben harmonizáló, őszi napokon melegítő kardigán, de akár a kisebb mellény is.

Apropó, mellény: ezúttal a megszokott formákhoz sem kell ragaszkodni, hiszen a zimankósabb reggelekre való, szőrméstől kezdve a farmermellényen át a csak díszként használt, horgolt mintásig mindegyik divatos.

No és ne feledjük, a romantikus és bohókás blúzok nem kis hátránya, hogy farmerhez bármikor felkaphatók!

Praktikák farmerimádóknak!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.