Tanácsok az őszi rúzstrendhez

Hasznos tippek, ahhoz ha trendi rúzst választanál!

Az idei őszi-téli trend a sötét színekről szól, és ezek a sötét színek a sminkben is visszaköszönnek. A legnevesebb divatházak kollekcióiban idén egyértelműen látszik a komorabb színekhez való vonzódás.

2010.09.10 08:49ma.hu

Vajon ez a sminkben hogyan nyilvánul meg?

Ha sminkről, és főképp, ha a rúzsról van szó, az ilyen árnyalatokkal óvatosan kell bánni. Íme, néhány tanács, amelyet nem árt észben tartani az őszi szezon idején.

A sötét bogyószínek, izgalmas korall és ártatlanul áttetsző: az őszi rúzsok színpalettája bizony változatos és lenyűgöző, ha jól megnézzük a 2010/2011-es őszi-téli bemutatókon a sminkesek nem spóroltak a rúzsokkal.

Mindenképp szerelkezz fel az olyan trendi színekkel, mint a szilva vagy a mélybordó, ám ha esetleg nem passzolnának hozzád ezek az árnyalatok, akkor nyugodtan maradj a jól bevált színeknél.

Maradhat nálad nyugodtan a szokásos vörös rúzsod, vagy a világos rózsaszín, mert ezek is kiválóan illenek az őszi trendekhez, de bátran kísérletezhetsz is!

Hogyan kend fel a sötét rúzst?

1. használj alapozót és púdert egyaránt

2. minden esetben ecsettel dolgozz

3. felesleget mindig itasd fel egy száraz papírzsebkendővel

4. részesítsd előnyben a hidratáló ajakrúzsokat

5. sötét színű ajkaknál vess be ajakceruzát is

6. óvakodj a barna rúzstól, mert ez sok bőrszínt sápaszthat

Ha szórakozni mész, minimális csillogással megbolondíthatod a sötét rúzst, de épp csak a szád közepére tegyél egy keveset. Lényeges, hogy az ajkadon felbukkanó szín passzoljon a ruhádhoz.

A sötét rúzst hagyd meg az estékre, hiszen az irodában a semleges színek kellemesebb benyomást keltenek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.