Estére kicsit szexisebben sminkelj!

Az idei party trend: füstös, cicás szemek

Amikor a tavasz megérkezik, akkor is sokkal nyitottabbak vagyunk mindenféle új praktikákra, új sminkre, új külsőkre, de ez a nyáresti bulikra abszolút érvényes.

2010.08.10 10:00ma.hu

Érdemes kicsit füstös sminket csinálni, mert abszolút alkalmas buli sminkre, nagyon tudja nagyítani a szemet minden tévhit ellenére. Ha ez ügyesen van megcsinálva, nagyon szúrós, cicás, dögös kinézetet tudunk varázsolni szemeinkre.

Mivel ezt nagyon kevesen tudják megcsinálni, ha nem jól van megcsinálva, nem szépít. Évek óta ez mindig vezető smink és vezető trend annak ellenére, hogy a natúr smink a divat.

Mégis azért estére mindenki a füstös szemekben hódít. Szóval a drámai hatás érdekében még sokkal intenzívebben kell a szemkontúrokat húzni, ezért egy fekete ceruzával teljesen körbekontúrozom a szemet. Nagyon fontos, hogy el legyen satírozva.

A ceruzavonalakat soha nem szabad úgy hagyni egy szál magában, mert az összehúzza a szemet. Ha el van szépen dolgozva, azok a mozdulatok azok, és az a technika az, ami nagyon-nagyon szépen nagyít.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.