A terveződuó a természetesség híve

Megérkezett a Dolce & Gabbana új őszi-téli sminktrendje!

A terveződuó bemutatta 2010 őszi-téli szezonjának legújabb színeit, melyekre a visszafogottság és a természetesség jellemző - a mindennapokra tervezve.

2010.08.16 19:00ma.hu

A palettára jellemzőek a puhább, természetes, visszafogott színek – mint ahogyan ez már megjelenik az aktuális kollekcióban is – mintái pedig a szicíliai csipkére emlékeztetnek.

A szemhéjfesték-paletta a rózsa és a mogyoróbarna árnyalataiban ragyog, míg a rúzsokat a Nude árnyalatok jellemzik.

A finom virágos csipkemintával díszített bronzpor csak korlátozottan kapható majd. Az elismert sminkes, Pat McGrath szerint a Dolce & Gabbana legújabb sminktermékei egy olyan friss pillantást varázsolnak elő, ami diszkrét, de mégis szexi.

És ami ebben a legjobb: a színskála időtlen és klasszikus.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.