Űzd el a borongós hangulatot!

Különleges smink ötletek őszre

Az ősz borongósabb hangulatot hoz, ám neked nem kell szomorkodni! Bátran használj vidám, élénk sminket és frissülj fel!

2010.09.21 09:00ma.hu

Sokak örömére ősszel visszatér a lila és különféle árnyalatai, melyek szolid, natúr szájfénnyel forró megjelenést kölcsönöznek.

Bátran sminkeld szemhéjadat padlizsán lilára, ami natúr szájfénnyel kombinálva ragyogó megjelenést ad.

A lila mellett a piros árnyalatai a bordótól kezdve egészen a narancsig megjelennek az őszi trendben, de meggyszínű rúzst is kipróbálhatsz, ha kicsit bátrabb vagy.

Idén ősszel meglepő módon a vastag szemöldök is trendi lesz! Ennek vonala határozott, élénk, ám színében nem harmonizál a hajjal, ahogy eddig. A szem erősen árnyékolt és satírozott, az ajkak sötét kontúrral rajzoltak, az arcpirosító kötelező elem.

Ha extrém megjelenésre vágysz, akkor próbálj ki narancssárga ajkakat gránitszürke szemhéjpúderrel, vagy keverd a bíbort bronzzal, a kéket citromsárgával vagy más, élénk árnyalattal, és ellentétes színnel húzd ki a szemed alatti részt.

A tökéletes külső ápolt bőrt igényel, felejtsd el a vastag púdert, tegyél fel kevés pirosítót, és hatásosabb látványt érsz el! A szolid és natúr smink is ugyanúgy ősszel is divat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.