Divatosan, sárga-zöld csíkosan

Képek: Túró Rudi ihlette az ausztrál divattervezőt?

Kedden nyitotta meg kapuit az Új-Zélandi Divathét, melynek nyitónapján az ausztrál származású Adrian Hailwood mutatta be új kollekcióját. Jellegzetesség a sárga-zöld csíkos harisnya, de egyéb érdekességre is bukkantunk.

Új-Zélandi divathét: a sárga-zöld Hailwood-kollekció képgaléria

2010.09.22 19:29

Adrian Hailwood kollekcióival indult az idei őszi ausztrál divathét, amelyet Aucklandben rendeznek meg szeptember 21. és 25. között. A divattervező idei kollekciójában egyértelműen a sárga és a zöld szín dominál, a bemutatott ruhák között néha előkerült egy-egy üdítő kivétel, de a kiegészítő harisnya ilyenkor is vagy sárga vagy zöld, esetleg a kettőből kombinált csíkos fazon volt.

Fotó: nzherald

A legnagyobb durranásnak számító kollekció egyik darabján azonban nagy meglepetésre bukkantunk: az ifjú modell pólóján lévő meghatározhatatlan lény határozottan emlékeztet az egyik speciális magyar csemegére.

Lehet, hogy Adrian Hailwoodot a Túró Rudi ihlette?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.