Menő a fekete és a mustársárga

Képek - Őszi cipőmustra: a telitalpú és a magassarkú is divat!

A napsugarak még meg-megmutatják magukat, de már küszöbön az ősz - íme néhány ötlet, milyen cipővel vágjunk neki.

Lehet válogatni: a lapos, a magassarkú és telitalpú is divatos képgaléria

2010.09.23 13:29ma.hu

Idén is hódítanak a természetes színek. A mindig praktikus fekete, a barna és a mustársárga, melyek kitűnően variálhatók az őszi ruhadarabokkal: farmerral és elegánsabb nadrágokkal is.

Azok se keseredjenek azonban el, akik nem kedvelik vagy nem bírják a magassarkút - a magasabb, elegáns zárt vagy még kellemesebb időjáráshoz szánt, nyitott modellek mellett ugyanis ismét hódítanak a telitalpúak is.

A bebújós bőrcipők mellett a fűzősek is menők, sőt a velúrből készültek szőrme kiegészítővel méginkább, melyek már a mostanság divatos, pufi szőrmecsizmákat előzik meg.

Mindenki választhat ízlés szerint az idén divatos magassarkúk, bokacsizmák, térdig érő csizmák vagy az egészen lapos modellek közül.

A sikkes velúr darabokat kétségtelenül nehezebb tisztítani, és nem biztos, hogy az esős időben is olyan jó ötlet a viselésük...az ilyen napokra inkább legyen kéznél egy kényelmes, vízálló darab.

Íme az öt legrondább cipő...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.