Alapdarab kabát alá

Az idei őszi trend darabja: a farmering!

A fehér blúzokról már korábban írtunk, most itt van az újabb őrület: a farmering! Ez is egy klasszikus ruhadarab, amit idén ősszel is bátran viselhetsz.

2010.10.18 10:00ma.hu
New Yorker

A farmering nyolcvanas-kilencvenes évek egyik klasszikus ruhadarabja, nagyon jól variálható alapdarabja lehet a ruhatáradnak, amit szinte minden alkalomra viselhetsz.

Ezeket az ingeket hordhatjuk jeggingsszel, farmernadrággal, de egy sima fekete vagy fehér szövetnadrággal is.

A farmer alapanyagában többek között az is tökéletes, hogy legyen bármilyen árnyalatú, szinte minden színnel remekül párosítható.

Bár idén a kék különféle árnyalatival, és barnával lesz a legmenőbb.

A farmering nagyon sokféle lehet, a fazon eldönti, hogy milyen alkalomra viselhető, például létezik belőle gumis, derékban szűkített, nyolcvanas éveket idéző modell is, ami egy randira is kiváló lehet.

New Yorker

Idén valóban divatba jöttek a farmer anyagú hosszított ingek és ingruhák.

Idén ősszel bizony a kifutókon is megjelentek, és ez most pont egy olyan trend, ami szinte minden alkaton és stílusban remekül tud mutatni.

Bármilyen fazont vagy színt választasz, garantáltan sikered lesz benne, válassz akár egy hosszú, bő, világosra koptatott, lezser darabot, szűk derékövvel, bokacsizmával és egy szürke, vagy fekete leggingszel kombinálva tuti hétköznapi szett lehet.

Ha elegánsabb a stílusod, akkor is bátran benevezhetsz egy farmeringre, csak akkor válassz inkább egy szexi, szűkített fazont, egy rövid mellénnyel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.